ivana šundov Odkrito.si

Po ločitvi: Ivana Šundov spregovorila o svoji ...

Rachel Weisz in Daniel Craig Svet24.si

Igralka pri 48 pričakuje njunega prvega otroka

mcdonalds, krompirček Svet24.si

Predolgo zajtrkovala v McDonald'su – 75 evrov ...

dva vzporedno, kolesarji Svet24.si

Čigave so ceste? Kolesarji sami krivi za nesreče?

Prikupna Klara Jazbec Najstnica.si

Slovenska pevka ga ljubi že 5 let

blaz, tbls Njena.si

Iz šova na kmetijo kidat gnoj

aleksandar Njena.si

Se je Aleksandar spet poredil?

Carmen Leban, Zvezde

V NOVIH ZVEZDAH: Rada bi dojila

Foto: Osebni album

Trenutno ena najbolj prepoznavnih slovenskih nosečnic Darja Gajšek kar žari od sreče in zadovoljstva.

Čas poroda se približuje in že komaj čaka, da bo v roke vzela malo štručko, ki jo nosi pod srcem. Porodnišnico je že izbrala, ni pa se odločila za porodni načrt, saj osebju popolnoma zaupa. Da bo lažje prenašala porod, bo pred porodom obiskovala akupunkturo. Z partnerjem Alenom naj bi dobila deklico, a tudi če bo fantek, bo lepo. Njena največja želja je, da bi rodila zdravega otroka in bi ga lahko dojila.

Z Darjo Gajšek smo se srečali na vroč popoldan pri njej doma, ko je ravno prihitela s sestanka. Bila je do potankosti urejena in nasmejana, prav nič slabe volje zaradi vročine. »Res, da mi je kar fajn vroče in da me malo boli hrbet, pa tudi vožnjo vse težje prenašam, a moram priznati, da moja nosečnost poteka brez težav. Tudi zdaj, ko gre h koncu, ne tarnam. Raje stisnem zobe in zdržim. Imela nisem nobenih slabosti, na začetku nosečnosti sem le nekoliko slabše spala in seveda pogosteje hodila na stranišče. Prav zanimivo je, kakšno pozornost posvečam temu, kje so stranišča, ko grem naokoli. Bila pa sem obsedena z melonami, saj sem vsak dan pojedla tudi do dve, eno zjutraj in eno zvečer. Da sem zjutraj hitreje prišla do zajtrka, sem melono pripravila že zvečer in me je v hladilniku že čakala ko sem vstala.«

Darja je vse do pred kratki tudi še nastopala, zdaj pa se počasi umirja. »Ko me je Alen vprašal, če bi nosečnost še enkrat ponovila, sem rekla, da na tak način tudi desetkrat, saj je zelo lepa,« se prisrčno nasmehne.

Več v tiskanih Zvezdah (št. 28/2017)