špela grošelj Odkrito.si

Avtomobilske nezgode znanih Slovencev

natalija gros miha perat Svet24.si

Z vsakim dnem sta vse boljša prijatelja

Salome Svet24.si

Zvezdnica obžaluje, da se je odločila za ...

Blaž Brodnjak Svet24.si

Skrivnostni sestanki pri Marjanu Šarcu

barva las Najstnica.si

Trend pričesk, ki vas bo navdušil

zvezdana mlakar3 Njena.si

Zvezdana Mlakar o pokojnemu igralcu

indira ekic Njena.si

Toliko se je Indira 'zredila' po koncu šova

ž.d.

Zaplana je zabava!

Nemir na Zaplani

Nemir na Zaplani

Tradicionalna gasilska veselica na Zaplani tudi letos privabila veliko obiskovalcev.

To nedeljo, 11. junija, je na Zaplani nad Vrhniko potekala že tradicionalna gasilska veselica, ki jo organizirajo domači gasilci PGD Zaplana. Na zabavi je bilo poskrbljeno tako za otroke, kot za odrasle. Najprej je bilo rajanje z mravljico Ulo, ki je skupaj s svojimi grajskimi prijatelji, otroke in tiste malo večje zabavala do 17. ure, nato pa smo oder zavzeli še Veseljaki in obiskovalce zabavali do poznih večernih ur. Z nami so bili ansambel Nemir, Skupina Špica in ansambel Biseri.

Gasilci PGD Zaplana so tudi letos, s pomočjo številnih sponzorjev, pripravili bogat srečelov, obiskovalci pa so tekmovali tudi v ugotavljanju višine pršuta, ki so ga organizatorji obesili na mlaj ob plesišču. Zmagal je tisti, ki je pravilno predvideval in za nagrado dobil, seveda - pršut. In ko smo že ravno pri hrani, tudi jedlo se je dobro, Žigu in Ajdi, ki sta bila tokrat z vami pa so najbolj dišale palačinke s čokoladnim nadevom.

Upamo, da se tudi prihodnje leto vidimo na Zaplani, Veseljaki pa krajanom kličemo tudi vse najboljše ob preteklem krajevnem prazniku!