taja 2 Odkrito.si

Tekmovalka šova na Planet TV tik pred samomorom

henrik maraton Svet24.si

Zloglasni tekmovalec šova The Biggest Loser ...

meghan markle Svet24.si

Ne, Meghan Markle ne bodo pustili na miru. Znova ...

zvonka hocevar Svet24.si

Napačno je parkirala, zato jo skuša odpustiti

Selena Gomez Najstnica.si

Taylor Swift se je na odru pridružila Selena ...

lado bizovicar Njena.si

Lado Bizovičar šokiral mnoge

Kate Middleton Njena.si

Kate Middleton postala tarča posmeha?

ž.d.

Zaplana je zabava!

Nemir na Zaplani

Nemir na Zaplani

Tradicionalna gasilska veselica na Zaplani tudi letos privabila veliko obiskovalcev.

To nedeljo, 11. junija, je na Zaplani nad Vrhniko potekala že tradicionalna gasilska veselica, ki jo organizirajo domači gasilci PGD Zaplana. Na zabavi je bilo poskrbljeno tako za otroke, kot za odrasle. Najprej je bilo rajanje z mravljico Ulo, ki je skupaj s svojimi grajskimi prijatelji, otroke in tiste malo večje zabavala do 17. ure, nato pa smo oder zavzeli še Veseljaki in obiskovalce zabavali do poznih večernih ur. Z nami so bili ansambel Nemir, Skupina Špica in ansambel Biseri.

Gasilci PGD Zaplana so tudi letos, s pomočjo številnih sponzorjev, pripravili bogat srečelov, obiskovalci pa so tekmovali tudi v ugotavljanju višine pršuta, ki so ga organizatorji obesili na mlaj ob plesišču. Zmagal je tisti, ki je pravilno predvideval in za nagrado dobil, seveda - pršut. In ko smo že ravno pri hrani, tudi jedlo se je dobro, Žigu in Ajdi, ki sta bila tokrat z vami pa so najbolj dišale palačinke s čokoladnim nadevom.

Upamo, da se tudi prihodnje leto vidimo na Zaplani, Veseljaki pa krajanom kličemo tudi vse najboljše ob preteklem krajevnem prazniku!