taja 2 Odkrito.si

Tekmovalka šova na Planet TV tik pred samomorom

henrik maraton Svet24.si

Zloglasni tekmovalec šova The Biggest Loser ...

meghan markle Svet24.si

Ne, Meghan Markle ne bodo pustili na miru. Znova ...

zvonka hocevar Svet24.si

Napačno je parkirala, zato jo skuša odpustiti

Selena Gomez Najstnica.si

Taylor Swift se je na odru pridružila Selena ...

lado bizovicar Njena.si

Lado Bizovičar šokiral mnoge

Kate Middleton Njena.si

Kate Middleton postala tarča posmeha?

J.U.

Splavarjenje v Radečah z največ nastopajočimi doslej!

Splavarjenje Radeče 2017

Splavarjenje Radeče 2017

Pred nami je vikend splavarjenja v Radečah, ki bo trajal kar tri dni.

V malem, idiličnem mestu ob Savi že tečejo priprave na veliko tridnevno zabavo na kateri bodo nastopili številni popularni izvajalci. Poskrbljeno bo za staro in mlado, tudi za najmlajše. Vabljeni vsi, vstopnine ni!

Ni ga čez petstoletno tradicijo, ki je dolgo veljala za pomembno dejavnost, s katero so splavarji vozili les vse do Donave v Beogradu. Radeče so bile osrednje pristanišče splavarjev, njena dejavnost pa je živela vse do druge svetovne vojne, ko je polagoma popolnoma zamrla.

V ta namen letos pripravljamo že 18. tradicionalno Splavarjenje, s katerim bomo za kar tri dni oživeli dejavnost naših prednikov skozi vrhunsko glasbo, športne aktivnosti ter številne zabavne animacije, tako za odrasle kot tudi za otroke.
Poleg tridnevnega osveženega programa, bo poskrbljeno za pestro zabaviščno animacijo, vožnje s splavom po reki Savi ter vožnje z atraktivnimi vozili Mustang in Hummer. 

Program:

PETEK; 23. JUNIJ
Festival Splavarjenja   odpiramo ob 15. uri z zabavnimi aktivnostmi in animacijami za naše najmlajše obiskovalce, kateremu bo sledil spopad v Street Basket Turnirju 2017, pomerili pa se boste lahko tudi v 13. Splavarjevem teku za Dolenjski pokal.
Ob sončnem zahodu bomo prve zvezde na nebu pozdravljali z Grajskim večerom, za kar se da zabaven zaključek dneva pa bodo poskrbeli priljubljena Veseljakova radijska oddaja Petkova Pumpa  v živo ter  Skupina Calypso .

SOBOTA; 24. JUNIJ
Ob 9. uri zjutraj - turnir v malem nogometu za mlajše selekcije, ritem bo narekoval naš DJ. 
Tržnica in rokodelski sejem, Karaoke, Rodeo (Radeški Šerif) ter plesali in se zabavali pozno v noč s številnimi glasbenimi zvezdami. 
Za ples in žur bodo poskrbeli: poskočni Trio Šubic , Pihalni Orkester Radeških Papirničarjev,  Aktualova Galama v živo z Dean on the mike na čelu, Bijelo Dugme (Tribute band: Pastiri) ter zvezda večera; hrvaška lepotica in lomilka moških src - Lidija Bačić

NEDELJA; 25. JUNIJ
Tridnevno tradicionalno splavarjenje zaključujemo po nedeljsko. Z dogajanjem bomo pričeli ob 9:30 s poležavanjem na Mestni plaži ob spremljavi DJ-a, s pitjem osvežujočih koktejlov, okrepčali pa se boste lahko z mediteransko hrano. Ob dviganju sonca visoko na nebo, nam bodo ušesa božali ritmi Klape Kampanel, Ansambel Smeh , najmlajše pa bosta animirala Brata Malek. Celotno dogajanje bomo skupaj zaključili z Ansamblom Zaka pa ne , ki bodo poskrbeli, da prizorišče zapustite nasmejani, srečni in polni prijetnih spominov na letošnji tradicionalni dogodek, ter polni elana za naslednje Splavarjenje!