špela grošelj Odkrito.si

Avtomobilske nezgode znanih Slovencev

natalija gros miha perat Svet24.si

Z vsakim dnem sta vse boljša prijatelja

Salome Svet24.si

Zvezdnica obžaluje, da se je odločila za ...

Blaž Brodnjak Svet24.si

Skrivnostni sestanki pri Marjanu Šarcu

barva las Najstnica.si

Trend pričesk, ki vas bo navdušil

zvezdana mlakar3 Njena.si

Zvezdana Mlakar o pokojnemu igralcu

indira ekic Njena.si

Toliko se je Indira 'zredila' po koncu šova

J.U.

VIDEO: Gadi navdušeni nad svojo novo polko!

Gadi

Gadi

Fantje so na radiu in TV Veseljak predstavili svojo novo polko z naslovom Ljubim te.

Kar nekaj časa je minilo od zadnje izdane skladbe Gadov z naslovom Objemi me, vendar to še zdaleč ni pomenilo, da so se Gadi z ustvarjanjem skladb umirili. V domačem studiu Primoža so posneli kar nekaj novih viž. Prvo med njimi, polko s pomenljivim naslovom Ljubim te so v tem tednu premierno predstavili na svoji facebook strani, včeraj popoldan pa so jo predstavili tudi na radiu in TV Veseljak. Za skladbo so posneli videospot v idili Garden village Bleda in na stalno navdušujočem Blejskem jezeru. Energija skladbe in videospota je prevzela tudi Gade.

“Navdušenje nad skladbo je še toliko večje, saj smo dobili potrditev dobrega občutka, ki smo ga čutili, ko smo vadili in snemali polko. Namreč  po prvem dnevu objave je videospot oziroma skladba dosegla že več kot 24.000 ogledov na spletnem portalu Youtube! Najlepše darilo glasbenikom je, da ljudje radi poslušajo njihove stvaritve!” veselo novico navdušeno sporoča gad Anže.

Po polki Ljubim te pa fantje zagotovo ne bodo počivali, ker jih že v naslednjih tednih čaka ponovno snemanje videospotov novih skladb s svežimi in norimi idejami, nad katerimi so navdušeni, vendar so o vsebini še vedno skrivnostni.