taja 2 Odkrito.si

Tekmovalka šova na Planet TV tik pred samomorom

henrik maraton Svet24.si

Zloglasni tekmovalec šova The Biggest Loser ...

meghan markle Svet24.si

Ne, Meghan Markle ne bodo pustili na miru. Znova ...

zvonka hocevar Svet24.si

Napačno je parkirala, zato jo skuša odpustiti

Selena Gomez Najstnica.si

Taylor Swift se je na odru pridružila Selena ...

lado bizovicar Njena.si

Lado Bizovičar šokiral mnoge

Kate Middleton Njena.si

Kate Middleton postala tarča posmeha?

J.U.

VIDEO: Gadi navdušeni nad svojo novo polko!

Gadi

Gadi

Fantje so na radiu in TV Veseljak predstavili svojo novo polko z naslovom Ljubim te.

Kar nekaj časa je minilo od zadnje izdane skladbe Gadov z naslovom Objemi me, vendar to še zdaleč ni pomenilo, da so se Gadi z ustvarjanjem skladb umirili. V domačem studiu Primoža so posneli kar nekaj novih viž. Prvo med njimi, polko s pomenljivim naslovom Ljubim te so v tem tednu premierno predstavili na svoji facebook strani, včeraj popoldan pa so jo predstavili tudi na radiu in TV Veseljak. Za skladbo so posneli videospot v idili Garden village Bleda in na stalno navdušujočem Blejskem jezeru. Energija skladbe in videospota je prevzela tudi Gade.

“Navdušenje nad skladbo je še toliko večje, saj smo dobili potrditev dobrega občutka, ki smo ga čutili, ko smo vadili in snemali polko. Namreč  po prvem dnevu objave je videospot oziroma skladba dosegla že več kot 24.000 ogledov na spletnem portalu Youtube! Najlepše darilo glasbenikom je, da ljudje radi poslušajo njihove stvaritve!” veselo novico navdušeno sporoča gad Anže.

Po polki Ljubim te pa fantje zagotovo ne bodo počivali, ker jih že v naslednjih tednih čaka ponovno snemanje videospotov novih skladb s svežimi in norimi idejami, nad katerimi so navdušeni, vendar so o vsebini še vedno skrivnostni.