špela grošelj Odkrito.si

Avtomobilske nezgode znanih Slovencev

natalija gros miha perat Svet24.si

Z vsakim dnem sta vse boljša prijatelja

Salome Svet24.si

Zvezdnica obžaluje, da se je odločila za ...

Blaž Brodnjak Svet24.si

Skrivnostni sestanki pri Marjanu Šarcu

barva las Najstnica.si

Trend pričesk, ki vas bo navdušil

zvezdana mlakar3 Njena.si

Zvezdana Mlakar o pokojnemu igralcu

indira ekic Njena.si

Toliko se je Indira 'zredila' po koncu šova

J.U.

FOTO: 10 let Petkove Pumpe praznovali v velikem slogu!

Jubilejno torto so razrezali voditelji Petkove Pumpe DJ Boštjan, Nina Cestnik Pavlič in DJ Johny. Mitja Grajzar je nanjo čakal v radijskem studiu.

Jubilejno torto so razrezali voditelji Petkove Pumpe DJ Boštjan, Nina Cestnik Pavlič in DJ Johny. Mitja Grajzar je nanjo čakal v radijskem studiu. Foto: Grega Wernig / M24.si

Pretekli petek smo bili priče praznovanju največje radijske veselice, Petkove Pumpe, danes se pripravljamo že na naslednje.

Pretekli petek je bila na Prepihu na Dolenjskem zabava ob 10-letnici Petkove Pumpe, najglasnejše slovenske radijske veselice, ki jo pogosto srečamo tudi na terenu. Pred dobrim desetletjem se je rodila ideja o radijski oddaji, ki bi razveseljevala ljudi ob radijskih sprejemnikih doma in v lokalih in dvigovala razpoloženje s poskočnimi skladbami slovenskih izvajalcev. Ker je bil odziv poslušalcev Radia Veseljak odličen, so jo čez nekaj časa posvojili še na valovih Radia Aktual, tako jo lahko že nekaj let poslušamo vsak petkov večer na obeh radijskih postajah. Iz etra slišite glas enega od štirih voditeljev (Nina Cestnik Pavlič, Mitja Grajzar, DJ Johny, DJ Boštjan), ki so to obletnico seveda  doživljali s čisto posebnimi občutki. Iz radijskega studia se je ta radijska veselica selila tudi na teren, v lokale, na veselice, kamor na povabilo prideta DJ Boštjan ali DJ Johny in zanetita pravi veseljaški ogenj. No tega so na Prepihu tokrat še dodatno podpihnili: Ansambel Stil, Ansambel Nalet, Boštjan Konečnik, Saša Lendero, Špela Grošelj, Skater in Gamsi.

Nepozabna zabava bo še dolgo odmevala v spominih obiskovalcev in izvajalcev, ki pa že zrejo naprej. Naslednja Pumpa na terenu se bo zgodila že ta konec tedna:

Sobota, 20. maj v baru Slovenc - Pohanca pri Brežicah - DJ Boštjan bo z vami v Pohanci, pa tudi danes v radijskem etru.

Pumpi privoščimo še mnogo veseljaških let!