špela grošelj Odkrito.si

Avtomobilske nezgode znanih Slovencev

natalija gros miha perat Svet24.si

Z vsakim dnem sta vse boljša prijatelja

Salome Svet24.si

Zvezdnica obžaluje, da se je odločila za ...

Blaž Brodnjak Svet24.si

Skrivnostni sestanki pri Marjanu Šarcu

barva las Najstnica.si

Trend pričesk, ki vas bo navdušil

zvezdana mlakar3 Njena.si

Zvezdana Mlakar o pokojnemu igralcu

indira ekic Njena.si

Toliko se je Indira 'zredila' po koncu šova

B. P.

Dejan se spominja: Pri petih prvič z očetom Brendijem na odru

Dejan Vunjak, polfinalist šova Zvezde plešejo, je z nami delil svoje spomine na otroštvo in pokojnega očeta Brendija ter izkušnje iz glasbe in plesnega šova.

Širok, prijazen nasmeh, ki človeka takoj očara, ter zgovornost in odkritosrčnost je samo nekaj značilnosti, ki jih je Dejan Vunjak podedoval od svojega očeta, znanega pop pevca Branka Jovanovića Vunjaka - Brendija. Tako zelo sta si podobna, da ga je Dejan po njegovi nenadni smrti leta 2011 nadomestil na njegovih že vnaprej dogovorjenih nastopih, čeprav si je vedno želel igrati bobne. »Če bi lahko izbiral, bi imel dva benda, v enem bi pel, v drugem pa igral bobne,« pravi simpatični Dejan, ki je eden od polfinalistov oddaje Zvezde plešejo.

Dejan se je rodil na Ptuju leta 1993, očetu Branku, mami Danici in sestri Tini. »Rodil sem se ravno vmes med Don Juani in očetovo solo kariero,« se spominja Dejan in pove, da oče ni bil prisoten niti ob njegovem niti ob sestrinem rojstvu, ker je nastopal s svojo v tistem času izjemno popularno skupino Don Juan. »Ampak to lahko čaka tudi mene,« brez očitanja v glasu pove Dejan. »Moja sestra je imela kar srečo, da je bil svak (Anže Zavrl iz skupine Gadi, op. p.) obakrat zraven.«

Ko ga povprašam o njegovem otroštvu, mi najprej pove, da ima zelo slab spomin, toda zelo dobro se spomni časov, ki so jih z družino preživeli na morju. »Tisto so bila res lepa leta. Ata in mama sta kupila čoln, imeli smo ga v Punatu. Z njim smo šli po morju vse do Pulja, se zaparkirali na kakšnem otočku in je bilo res lepo, ker smo bili samo mi štirje … Potem pa smo kupili hiško v Punatu, se začeli ukvarjati z oddajanjem apartmajev in čoln je šel stran,« se z nostalgijo v glasu spominja Dejan.

Spomni pa se tudi, da ni maral hoditi v vrtec. »Sovražil sem ga iz dna duše,« pove brez oklevanja, »ne vem, zakaj.«

Celoten članek najdete v novi številki revije Vklop!