taja 2 Odkrito.si

Tekmovalka šova na Planet TV tik pred samomorom

henrik maraton Svet24.si

Zloglasni tekmovalec šova The Biggest Loser ...

meghan markle Svet24.si

Ne, Meghan Markle ne bodo pustili na miru. Znova ...

zvonka hocevar Svet24.si

Napačno je parkirala, zato jo skuša odpustiti

Selena Gomez Najstnica.si

Taylor Swift se je na odru pridružila Selena ...

lado bizovicar Njena.si

Lado Bizovičar šokiral mnoge

Kate Middleton Njena.si

Kate Middleton postala tarča posmeha?

ž.d.

Petnajsta pomlad prebudila Golte

Andrej Rak, Ansambel Golte

Andrej Rak, Ansambel Golte

Ansambel Golte predstavljajo nov valček z naslovom Ne povej mi.

Tri članska glasbena zasedba Golte v letošnjem letu praznuje že 15. letnico glasbenega ustvarjanja. Zgornjesavinčanom leta minevajo zelo hitro, in ker se časa ne da ustaviti se strinjajo, da v življenju ne šteje samo glasba, ampak tudi pomembne prelomnice. Tako je več kot polovica ansambla že poročena, ima svoje otroke, uspešno so si zgradili tudi svoje domove. Harmonikaš Andrej nam je zaupal, da so se za glasbeni premor odločili v pravem trenutku. Po premoru pa je nov glasbeni zagon že omogočil novo pesem.

Valček z naslovom Ne povej mi, je plod glasbenega sodelovanja s Petrom Finkom, ki je zanj napisal melodijo. Andrej pove: »S Petrom sva se večkrat pogovarjala o narodnozabavni glasbi, najino mnenje je podobno. Veseli me, da smo se odločili za sodelovanje, nastal je krasen valček, kateremu je izpovedno besedilo dodal Matej Kocjančič.«

Kot pomladno cvetje v rodnem Mozirju prerojeni ansambel Golte upajo, da vam bo skladbica všeč, hkrati pa napovedujejo izid novega albuma, na katerem bo prav gotovo še kakšna nova viža. Za skladbe bodo posneli tudi videopodobe s produkcijo TV Veseljak.

Veseljaki jim želimo vse najboljše in še na mnoga leta - bratoma Andreju (harmonikaš) in Gregorju Raku (kontrabas) ter kitaristu Toniju Drobežu!

Ne povej mi - Ansambel Golte