taja 2 Odkrito.si

Tekmovalka šova na Planet TV tik pred samomorom

henrik maraton Svet24.si

Zloglasni tekmovalec šova The Biggest Loser ...

meghan markle Svet24.si

Ne, Meghan Markle ne bodo pustili na miru. Znova ...

zvonka hocevar Svet24.si

Napačno je parkirala, zato jo skuša odpustiti

Selena Gomez Najstnica.si

Taylor Swift se je na odru pridružila Selena ...

lado bizovicar Njena.si

Lado Bizovičar šokiral mnoge

Kate Middleton Njena.si

Kate Middleton postala tarča posmeha?

a.ml.

Nino Maurovič premaknejo samo dobri argumenti

Nina Maurovič

Nina Maurovič

Na Veseljaku smo včeraj gostili zgovorno pevko Nino Maurovič, ki kar prekipeva od dobre volje in pozitivne energije.

Z Ajdo sta sproščeno poklepetali o njeni najnovejši Te ne premakne, o tem kako je biti mama pubertetnika, Evrovizijskem tekmovanju in njenem blogu, ki ga piše brez dlake na jeziku.

Na festivalu Dnevi slovenske zabavne glasbe se je v Poprock večeru predstavila tudi pevka Nina, in sicer z energičim singlom Te ne premakne. Ta skladba je nasledila prvo Ninino skladbo Ura teče, ki je nakazala, da bo pevka postregla z udarnimi pop ritmi in nalezljivimi refreni. Pod skladbo Te ne premakne se podpisuje uspešen avtorski tandem; glasbo sta namreč spisala Rok Lunaček in Blaž Hribar, Lunaček pa je prav tako poskrbel za besedilo. Očino gre za zgodbo o uspehu, saj je taisti avtorski tandem spisal glasbo in besedilo za obe pesmi na popevkarskem večeru (v okviru festivala Dnevi slovenske zabavne glasbe), ki sta se uvrstili v super finale (Jana Šušteršič – Sama in Mon'Ami – Kušn me).
Nina je o svojem najnovejšem hitu povedala: "Včasih te kakšna pesem najde in ti je enostavno usojena; takšna je zame Te ne premakne. Bila je ljubezen na prvo poslušanje in takoj sem vedela, da si želim, da bi bila moj naslednji singel. Gre za sinergijo melodije, besedila in tega, kako pesem občutim sama. Nosi sporočilo o težkih trenutkih, iz katerih izstopimo še močnejše kot prej," nam je zaupala glasbenica Nina, ki je ob tem dodala: "Sodelovanje z avtorsko ekipo Rok Lunaček / Blaž Hribar je zelo posebna glasbeno ustvarjalna in poustvarjalna pustolovščina. Vsi trije smo energični, polni idej in vsak na svojem področju dovolj izkušeni, da lahko pri ustvarjanju in snemanju predvsem uživamo in se zabavamo, kar se potem seveda začuti tudi pri končnih izdelkih. Želim si, da bi v letu ali dveh ustvarili dovolj kvalitetne glasbe za moj prvi album in da je to pričetek ene lepe zgodbe o uspehu in prijateljstva."
Nina in Ajda sta sicer, prav po žensko, klepetali tudi o nedavni Evroviziji. Nina je povedala, da si tudi sama v prihodnosti, z dobro skladbo, želi nastopiti na omenjenem glasbenem tekmovanju. Prav tako pa je beseda tekla tudi o Nininem blogu, ki ga piše predvsem na podlagi zdrave kmečke pameti. Teme, ki se jih dotika pevka, so zelo različne; od samooskrbnega gospodinjstva, različnih receptov, do komentiranja aktualnega družbenega stanja. Skratka, vredno branja.