zolnir Odkrito.si

Nova družinska sreča Urške Žolnir Jugovar

Nina Donelli 1 Svet24.si

Na kom se najbolj sprosti seksi Nina?

harry_meghan markle Svet24.si

FOTO: To je gesta Meghan Markle, ki je razkrila, ...

dolina triglavskih jezer, triglavska jezera Svet24.si

Razkrivamo največje slovenske veleposestnike

Selena Gomez Najstnica.si

Taylor Swift se je na odru pridružila Selena ...

Meghan Markle Njena.si

Tri dni po poroki že krši kraljevo kodo oblačenja

khloe kardashian Njena.si

Khloe Kardashian po porodu že v fitnesu, ...

J.U. /A.M.

AVDIO: Omar Naber že pripravljen na današnji evrovizijski nastop!

Omar Naber

Omar Naber

Čeprav bomo tudi letos našega predstavnika na izboru za pesem Evrovizije slišali prepevati v angleškem jeziku, je tukaj na voljo tudi v slovenščini.

Ukrajinski Kijev bo letos gostil 62. tekmovanje za Pesem Evrovizije 2017. V dveh predizborih, 9. in 11. maja, ter v finalnem večeru 13. maja se bo za zmago potegovalo 42 držav. Naš predstavnik Omar Naber se bo kot 17. po vrsti predstavil v 1. polfinalnem večeru in se skušal uvrstiti med šestindvajseterico držav, ki se bodo za zmago potegovale v velikem finalu.

Prizorišče letošnjega izbora za Pesem Evrovizije 2017 boInternational Exhibition Centrev Kijevu, ki sprejme 11.000 gledalcev. Tri večere bodo evrovizijsko tekmovanje prvič v zgodovini prireditve vodili trije moški — Oleksandr SkichkoVolodymyr Ostapchuk in Timur Miroshnychenko, za slovenske gledalce pa bo prenos komentiral Andrej Hofer.

prvem predizboru v torek,9. maja, se bo kot 17. po vrsti predstavil naš letošnji evrovizijski predstavnik Omar Namer s skladbo On my way, za katero je napisal glasbo in besedilo, orkestrski aranžma pa je delo Žige Pirnata. Omar Naber bo na odru stal in pel sam. V prvem predizboru se bodo sicer predstavile pesmi osemnajstih držav v naslednjem vrstnem redu:Švedska, Gruzija, Avstralija, Albanija, Belgija, Črna gora, Finska, Azerbajdžan, Portugalska, Grčija, Poljska, Moldavija, Islandija, Češka, Ciper, Armenija, Slovenija, Latvija.

Da boste danes zanj stiskali pesti tudi tisti, ki prisegate samo na slovensko glasbo, pa vam Omar pošilja evrovizijsko skladbo v slovenskem jeziku, ki jo lahko slišite tukaj.

Tam nekje - Omar Naber (evrovizijska skladba)