zolnir Odkrito.si

Nova družinska sreča Urške Žolnir Jugovar

Nina Donelli 1 Svet24.si

Na kom se najbolj sprosti seksi Nina?

harry_meghan markle Svet24.si

FOTO: To je gesta Meghan Markle, ki je razkrila, ...

dolina triglavskih jezer, triglavska jezera Svet24.si

Razkrivamo največje slovenske veleposestnike

Selena Gomez Najstnica.si

Taylor Swift se je na odru pridružila Selena ...

Meghan Markle Njena.si

Tri dni po poroki že krši kraljevo kodo oblačenja

khloe kardashian Njena.si

Khloe Kardashian po porodu že v fitnesu, ...

Nejc Simšič

V ušesu je slišala glasno cviljenje in grozen hrup

Natalija Kolšek med kuhanjem v šovu MasterChef Slovenija

Natalija Kolšek med kuhanjem v šovu MasterChef Slovenija Foto: Pop TV

Kot druga je MasterChef zapustila predstavnica znanih obrazov. Čeprav izkušena gospodinja, je Natalija Kolšek sodnikom dostavila razkuhan riž s sipo, a brez črnila, ki so ga zahtevali.

V drugem tednu se je od kuharskega tekmovanja MasterChef Slovenija poslovila štajerska pevka Natalija Kolšek, ki pravi, da bi lahko pokazala še veliko več, spregovorila pa je tudi o napakah, nesreči in sodnikih.

Natalija, ste bili presenečeni, da ste kot izkušena gospodinja izpadli že kot druga tekmovalka?

Občutki so bili mešani. Želela bi še nekaj časa ostati, saj smo se s »sotekmovalci« dobro ujeli in nasmejali do solz. Verjamem, da se vse stvari zgodijo z razlogom in je vedno vse natanko tako, kot mora biti, tako da nisem razočarana.

Že v prvi oddaji s telefončki ste imeli kar nekaj težav. Je bila prisotna trema?

Odkar sem dvignila telefonsko slušalko, sem razumela samo vsako peto besedo ali še to ne, saj se mi zdi, da je imel moj telefon tehnične težave. Nikoli ne bom vedela, ali namerno ali slučajno. Torej ni bil problem, da Sare, ki je Primorka, jaz pa sem Štajerka, ne bi razumela, čeprav je zelo hitro govorila.

V tretji oddaji pa ste imeli tudi nesrečo, ki se je sicer dobro končala. Kaj se je dogajalo?

Med pripravo glavne jedi mi je ponev z vrelim oljem padla na tla. Srečo sem imela, da sem hitro reagirala in odskočila, sicer bi se lahko po vsem telesu polila z vrelim oljem in dobila opekline.

Ste prvič pripravljali sipo, ki vas je stala obstoja?

Sipo sem resnično prvič pripravljala, črne rižote pa ne maram. Na splošno ne maram črne hrane. Veliko preveč časa sem namenila sipi in se ukvarjala s tem, da bo pravilno termično obdelana; ko sem jo pokusila, se mi je zdela ravno prav kuhana, tudi riž se mi je zdel okusen. Potem pa skuhanega riža nisem odstranila z ognja in se je v času, ko sem pripravljala dekoracijo, razkuhal.

Kaj vam je pri izzivih povzročalo največ težav?

Daleč največ težav mi je povzročala telefonska linija, zaradi katere sem v ušesu slišala cviljenje in grozen hrup, posledično pa nisem dobro razumela naloge! Pa tudi sodniška strogost in pikre pripombe, čeprav vem, da je to njihova naloga. Nikogar od njih ne bom pogrešala.

Na koga stavite za končno zmago?

Nekako najbolj privoščim zmago Elvisu. Je poln znanja in prav željan pridobivanja novih izkušenj. Glede na to, da je itak v kuharski branži, mislim, da bi zmago in denar pametno unovčil. Na mladih svet stoji.