zolnir Odkrito.si

Nova družinska sreča Urške Žolnir Jugovar

Nina Donelli 1 Svet24.si

Na kom se najbolj sprosti seksi Nina?

harry_meghan markle Svet24.si

FOTO: To je gesta Meghan Markle, ki je razkrila, ...

dolina triglavskih jezer, triglavska jezera Svet24.si

Razkrivamo največje slovenske veleposestnike

Selena Gomez Najstnica.si

Taylor Swift se je na odru pridružila Selena ...

Meghan Markle Njena.si

Tri dni po poroki že krši kraljevo kodo oblačenja

khloe kardashian Njena.si

Khloe Kardashian po porodu že v fitnesu, ...

J.U.

Jože Mikec: "Moja mama je zlata mama, čeprav nima nikoli časa."

Janja Ulaga in Jože Mikec

Janja Ulaga in Jože Mikec

Jože Mikec je član priljubljenih Novih spominov in najmlajši otrok v družini. Bolj kot s sorojenci se je kot otrok igral z bratranci in sestričnami.

Jože se je rodil kot tretji otrok, in sicer ima brata in sestro, ki sta od njega starejša 17 in 18 let. Zato se kot otrok ni igral z njima, ampak bolj s svojimi bratranci in sestričnami, ki so bili bolj njegovih let. Ob pripravah na koncert  Mama, hvala , ki se bo zgodil ob materinskem dnevu smo ga vprašali kakšna je njegova mama. "Moja mama je zlata mama. Čeprav je že v pokoju, je še vedno zelo aktivna, oziroma ji statusu primerno vedno primanjkuje časa. Zelo rada vrtnari, gospodinjska opravila pa so tisto na kar se je pač navadila. Moja mama je bila vedno zelo skrbna in nežna, vedno nas je podpirala in imela veliko potrpljenja z nami, čeprav mislim da je kar ponosna na nas. Včasih malo pogodrnjam za mizo, če mi kaj najbolj ne tekne (na to nisem najbolj ponosen), a ona to zelo dobro prenese. Nas je navadila, da v takem primeru pač pojemo malo manj, a izbirčni nikakor nismo."

Jože pravi, da se je mama precej dobro navadila tudi na njegov hobi, zelo rad namreč vozi motor. "Najprej me je prepričevala naj se ne vozim, sedaj pa mi vsakič samo reče, da naj bom previden in naj ne divjam. Vem da jo skrbi, ampak tudi sam pazim na cesti, ker je res ne bi rad prizadel in prestrašil."

No, Janja je takoj ugotovila, da je njegova mama zares zlata, zato mu je v roke hitro stisnila eno steklenico Veseljakovega cvička in dve vstopnici za koncert Mama, hvala. Mama Marija je bila pošiljke zelo vesela, kar pomeni, da jo bomo srečali na Otočcu, kjer bomo lahko poklepetali še z njo.