zolnir Odkrito.si

Nova družinska sreča Urške Žolnir Jugovar

Nina Donelli 1 Svet24.si

Na kom se najbolj sprosti seksi Nina?

harry_meghan markle Svet24.si

FOTO: To je gesta Meghan Markle, ki je razkrila, ...

dolina triglavskih jezer, triglavska jezera Svet24.si

Razkrivamo največje slovenske veleposestnike

Selena Gomez Najstnica.si

Taylor Swift se je na odru pridružila Selena ...

Meghan Markle Njena.si

Tri dni po poroki že krši kraljevo kodo oblačenja

khloe kardashian Njena.si

Khloe Kardashian po porodu že v fitnesu, ...

V. M.

Isaac Palma: Kaj se je zgodilo, ko so ugasnile kamere?

Isaac in Patricia sta še vedno močno zaljubljena.

Isaac in Patricia sta še vedno močno zaljubljena. Foto: Osebni arhiv

Isaac Palma je Argentinec, ki je Slovenijo navdušil v šovu Slovenija ima talent. Danes živi povsem drugačno življenje, v očeh njegove deklice pa še bolj kot prej odseva podoba princa na belem konju.

Ne le čudovit glas, močan pečat je pod žarometi pustila tudi Isaacova skromna narava in prekipevajoča ljubezen do svoje svetlolase deklice. Saj se ga spomnite, kajne? 26-letnega Argentinca, ki mu lahko prisluhnite tudi v najnovejšem duetu s pevko Manco Špik.

Življenje se je obrnilo na glavo
In če ste mislili, da talenti potem, ko ugasnejo televizijske kamere potonejo v pozabo, je prav Isaac dokaz, da temu ni tako. V deželi podalpski ga dolgčas prav gotovo ne zaziblje več v svoje naročje. Njegova soproga Patricija nam je zaupala, da se jima urini kazalci vrtijo mnogo hitreje kot prej, saj neprestano delata in sta v nenehnem pogonu. ''Najino življenje se nama je zelo spremenilo, saj sva veliko manj doma in neprestano na poti. Manj časa je za poležavanje in gledanje televizije, še naprej pa ostajava zelo, zelo povezana, sedaj še veliko bolj. Skupaj premagujeva vsako oviro in skupaj se trudiva, da bi sanje postale resničnost.''

'Zanj bi ponovno stekla na konec sveta …'
Tako je prepričana tudi Patricija, ki ji iz oči prekipeva neusahljiva ljubezen do svojega moža.
''Isaac je moja največja ljubezen in mislim, da ta ljubezen še kar ni nehala rasti in cveteti. V mojih očeh je izjemen mož, najboljši prijatelj, zaupnik, veliko mi pomeni, da me zna nasmejati in da je tako zelo pozitiven v vsem kar počne. V moje življenje je prinesel veliko lepega in če bi morala znova izbrati, bi znova vzela pot pod noge in ga tekla iskat na konec sveta,'' pove Patricija in doda, da ga v njenih očeh dela velikega zlasti njegova srčnost in skromen odnos.

Ljubezen je začimba …
''Kadar se pred spanjem močno objameva za lahko noč, se pogosto drug drugemu zahvaliva za vse, kar sva čez dan uspela narediti. Ljubezen je začimba, ki ne sme manjkati pri prav nobenem delu, ki ga počneva,'' nam še smeje zaupa.

Vas zanima, kaj je o Isaacu povedala Manca Špik? Kliknite tukaj!