ivana šundov Odkrito.si

Po ločitvi: Ivana Šundov spregovorila o svoji ...

Horoskop Svet24.si

Horoskop za petek, 20. aprila

harry, meghan markle Svet24.si

Za kraljevsko poroko narejen celo parfum

dva vzporedno, kolesarji Svet24.si

Čigave so ceste? Kolesarji sami krivi za nesreče?

nika zorjan - ms Najstnica.si

Poglej, kje bo nastopila Nika Zorjan

doroteja Njena.si

Fotomodel na kmetiji zganja ljubosumje

aleksandar Njena.si

Se je Aleksandar spet poredil?

J.U.

Čuk Vinko si je vzel čas, čeprav ga nima!

Vinko Cankar in Janja Ulaga

Vinko Cankar in Janja Ulaga

Na petek 13. januarja je dopolnil 60 let, s 1. februarjem pa je pridobil še uradni status upokojenca.

Na Veseljaku nas je z obiskom počastil skrivnostni Vinko, ki je skoraj 30 let igral in pel v skupini Čuki, so se mnogi spraševali že prej, v teh dneh ko je obelodanil, da je prišel čas za slovo pa še toliko bolj.  Vinko Cankar je precej zadržan gospod, ki sicer živi na kmetiji v okolici Vrhnike. Tja se je priženil in s soprogo vzgojil 5 otrok, od katerih le še eden živi doma. 

Vinko je tudi ustanovni član Čukov, tako da ve za vse sladkosti in skrivnosti teh glasbenih ptic, ki ves čas delovanja zelo uspešno krmarijo po glasbeni sceni. Poleg glasbe ga vsa ta leta osrečuje tudi fotografiranje, slikanje, kolesarjenje in planinarjenje. Planov za prihodnost mu zato ne manjka, prehoditi bo treba še veliko planinskih in drugih poti.
"Malo me stiska, seveda pričakujem, da bo prišla kriza in bom pogrešal oder. Rad sem opazoval ljudi kako se odzivajo na naš nastop, užival sem z njimi." Zamišljeno razlaga Vinko.
Kaj pa kitara? Jo je res za vedo obesili na klin? "Ne, upam da jo bom še velikokrat prijel v roke. Sicer bolj tako v družbi prijateljev, pa vseeno...vem da je ljubezen med nama premočna, da bi jo kar postavil v kot in nanjo za vedno pozabil. Če bodo le hoteli, pa bom z veseljem napisal še kakšno skladbo." Tako pravi Vinko, ki mu želimo vse dobro in predvsem veliko zdravja.