erika2 Odkrito.si

Slovenski športnici Srb ukradel srce

tek Svet24.si

Denar ni pogoj ne za srečo ne za blaginjo

bukovec1 Svet24.si

Novo življenje Brigite Bukovec: "Če ne bi šli, ...

zima, mraz, jutro Svet24.si

Zelo mrzlo bo: to vam svetuje zdravnica družinske...

kylie jenner 23 Najstnica.si

Takšno moč ima Kylie Jenner

nusa lesar Njena.si

Nuša Lesar o Urošu Slako povedala to

benedetti in cavazza 8_1_120 (2) Njena.si

Ksenija Benedetti in Boris Cavazza: v ljubezni ne ...

M.V., Vklop

Na Žaromete prihaja Jan Plestenjak!

Eno od glasbenih točk na Žarometih pripravlja Jan Plestenjak in obljublja nekaj nepozabnega! Pridružite se nam!

Napetost se stopnjuje: le še dober teden nas loči od prve podelitve novih medijskih nagrad žarometi! Kristalni kipci se že loščijo in čakajo na svoje nove lastnike, slovenski zvezdnice in zvezdniki pa že skrbno izbirajo večerne toalete …

Vsi že nestrpno čakamo, kdo bodo prvi dobitniki žarometov, novih medijskih nagrad. Kipci bodo lastnike dobili v nedeljo, 26. februarja, kar boste lahko spremljali v neposrednem prenosu na 1. programu TV Slovenija. Prvih deset kipcev, ki bodo razdeljeni v sedaj že dobro znanih kategorijah (pesem leta, glas leta, filmska zgodba leta, igralka leta, igralec leta, zabavna TV-oddaja leta, voditelj/ica informativne TV-oddaje leta, tekmovalna TV-oddaja leta, nabrušen TV-jezik leta in gostitelj/ica razvedrilne TV-oddaje leta), bodo podelili zelo zanimivi podeljevalski pari, vmes pa bo seveda poskrbljeno tudi za zabavo in glasbeno sprostitev. Naj vam samo namignemo, da bodo med glasbenimi točkami tudi strašansko zanimivi dueti, v enem od teh se bo znašel tudi nominiranec za glas leta, Jan Plestenjak. Ljubljenca slovenskih deklet bomo spoznali v čisto novi luči, takšnega, kot ga doslej še nismo imeli priložnosti videti … Poleg zgoraj omenjenih desetih žarometov bomo na gala prireditvi na Gospodarskem razstavišču podelili še dve posebni nagradi: žaromet za medijsko legendo in žaromet za družbeno odgovorni medijski projekt. S prvim se bomo poklonili in zahvalili prejemniku za njegovo preteklo požrtvovalno delo na medijskem področju, za vse njegove dosežke in prispevek k slovenski medijski krajini, drugi pa bo priznanje za projekt, ki je v preteklem letu izpostavljal in morda celo pomagal reševati pomembna vprašanja, probleme v družbi. Tako medijsko legendo kot žaromet za družbeno odgovorni medijski projekt smo izbrali v uredništvu Vklopa.

Vsekakor se obeta neverjeten gala večer. Ne zamudite torej podelitve žarometov v nedeljo, 26. februarja, ob 20.30 v neposrednem prenosu na 1. programu TV Slovenija!