zolnir Odkrito.si

Nova družinska sreča Urške Žolnir Jugovar

Nina Donelli 1 Svet24.si

Na kom se najbolj sprosti seksi Nina?

harry_meghan markle Svet24.si

FOTO: To je gesta Meghan Markle, ki je razkrila, ...

dolina triglavskih jezer, triglavska jezera Svet24.si

Razkrivamo največje slovenske veleposestnike

Selena Gomez Najstnica.si

Taylor Swift se je na odru pridružila Selena ...

Meghan Markle Njena.si

Tri dni po poroki že krši kraljevo kodo oblačenja

khloe kardashian Njena.si

Khloe Kardashian po porodu že v fitnesu, ...

J.U.

Finalist šova Slovenija ima talent Luka Sešek je izdal prvenec!

Luka Sešek in skupina Proper

Luka Sešek in skupina Proper

Talenti ne počivajo. Finalist šova Slovenija ima talent Luka Sešek je s skupino Proper izdal prvenec.

»Ne pozabi, da si lepa« je glasbeni prvenec skupine Proper. Skladba je nastala kot zahvala vsem, ki so v preteklih mesecih v priljubljenem televizijskem tekmovanju spremljali in spodbujali pevca Luko Seška.

Skupina je nastala pred dvema letoma, ko je želja po skupnem preigravanju štirih fantov s Konservatorija za glasbo in balet Ljubljana prerasla v novo glasbeno skupino. V tem času so Properci glasbeno rasli in se izpolnjevali, želja po nadaljnjem izobraževanju pa je v tujino zvabila tudi dva člana zasedbe. Tako so se Tinetu Lustku na kitari in Janu Gerlu na klaviaturah v septembru pridružili bobnar Primož Podobnik, bas kitarist Nejc Podobnik in vsem dobro poznani pevec Luka Sešek.

Preigravanje priredb, s katerimi fantje razveseljujejo na poročnih slavjih, kmalu ni zadostovalo, zato so se po Lukovi uvrstitvi v finale tekmovanja odločili v zahvalo vsem poslušalcem posneti skladbo »Ne pozabi, da si lepa«, zánjo pa tudi videospot. Besedilo in glasba sta delo Nejca Podobnika, celoten proces ustvarjanja pa je bil bliskovit, saj od prve zapisane besede do spletne objave videospota niso minili niti trije tedni.

Glasbeniki skupine Proper še vedno stavijo na preizkušen repertoar za vse priložnosti, vseeno pa so v pripravi že nove avtorske skladbe in v prihodnosti boste o njih zagotovo še slišali.

Avtorja skladbe sta: Nejc Podobnik in Tine Lustek.