erika2 Odkrito.si

Slovenski športnici Srb ukradel srce

tek Svet24.si

Denar ni pogoj ne za srečo ne za blaginjo

bukovec1 Svet24.si

Novo življenje Brigite Bukovec: "Če ne bi šli, ...

zima, mraz, jutro Svet24.si

Zelo mrzlo bo: to vam svetuje zdravnica družinske...

kylie jenner 23 Najstnica.si

Takšno moč ima Kylie Jenner

nusa lesar Njena.si

Nuša Lesar o Urošu Slako povedala to

benedetti in cavazza 8_1_120 (2) Njena.si

Ksenija Benedetti in Boris Cavazza: v ljubezni ne ...

J.U.

Katera bo preverila, če so Poskočni zares pokvarjeni?

Poskočni v živo

Poskočni v živo

So Poskočni muzikantje res pokvarjeni fantje? To bomo preverjali v sredo, 18.1. ob 17.00 uri na radiu in TV Veseljak. Če imaš takrat čas, bi rada spoznala fante, preverila kdo od njih je najbolj pokvarjen in kdo romantičen? Potem hitro izpolni obrazec in upaj na malce sreče. Najbolj pogumno damo bomo izbrali v ponedeljek popoldan.

V sredo 18. januarja ob 17.00 bomo studio Radia Veseljak preselili na TV Veseljak, od koder bo v živo potekala predstavitev novega albuma Poskočnih muzikantov »Pokvarjeni fantje«.

Igralo, govorilo in pelo se bo v živo, vse to pa bo mogoče spremljati preko radia in televizije Veseljak. Čeprav bosta predstavitev vodila kar dva voditelja, vabimo da priložnost izkoristi tudi kakšna dama, ki bi rada fante spoznala v živo in hkrati spremljala dogajanje v studiu. Seveda bo lahko s seboj pripeljala tudi svojo prijateljico.


In kaj na to pravijo Poskočni fantje? "S ponosom vam predstavljamo naš tretji album! Po albumu "Pogledam te" in "Adijo madam", smo slednjega poimenovali "Pokvarjeni fantje". Na njem se nahaja deset novih skladb in dve priredbi, vse od "rocka" do balade. V sodelovanje smo povabili najrazličnejše priznane slovenske avtorje in glasbene goste. Hm, le kaj je na njem tako "pokvarjenega"?!" To bomo skupaj preverili, morda pa nam bodo to zaupali kar sami, brez pregovarjanja.