J.U.

Katera bo preverila, če so Poskočni zares pokvarjeni?

Poskočni v živo

Poskočni v živo

So Poskočni muzikantje res pokvarjeni fantje? To bomo preverjali v sredo, 18.1. ob 17.00 uri na radiu in TV Veseljak. Če imaš takrat čas, bi rada spoznala fante, preverila kdo od njih je najbolj pokvarjen in kdo romantičen? Potem hitro izpolni obrazec in upaj na malce sreče. Najbolj pogumno damo bomo izbrali v ponedeljek popoldan.

V sredo 18. januarja ob 17.00 bomo studio Radia Veseljak preselili na TV Veseljak, od koder bo v živo potekala predstavitev novega albuma Poskočnih muzikantov »Pokvarjeni fantje«.

Igralo, govorilo in pelo se bo v živo, vse to pa bo mogoče spremljati preko radia in televizije Veseljak. Čeprav bosta predstavitev vodila kar dva voditelja, vabimo da priložnost izkoristi tudi kakšna dama, ki bi rada fante spoznala v živo in hkrati spremljala dogajanje v studiu. Seveda bo lahko s seboj pripeljala tudi svojo prijateljico.


In kaj na to pravijo Poskočni fantje? "S ponosom vam predstavljamo naš tretji album! Po albumu "Pogledam te" in "Adijo madam", smo slednjega poimenovali "Pokvarjeni fantje". Na njem se nahaja deset novih skladb in dve priredbi, vse od "rocka" do balade. V sodelovanje smo povabili najrazličnejše priznane slovenske avtorje in glasbene goste. Hm, le kaj je na njem tako "pokvarjenega"?!" To bomo skupaj preverili, morda pa nam bodo to zaupali kar sami, brez pregovarjanja.