Andrea Massi Tina Maze športnik leta 2015 Odkrito.si

Andrea Massi je varuška, mala Anouk prava ...

luna-dekle Svet24.si

Tedenski horoskop: Luna nam bo v odnose prinesla ...

sanje Petisvet.si

Tako se bolezen najavi v sanjah!

FOTO1 otroški dodatek Svet24.si

Otroški dodatek, CSD in ministrstvo: kdo skriva, ...

šaban šaulić Svet24.si

VIDEO: Tečejo solze: oglasila se je družina ...

Liam, Miley Cyrsu Najstnica.si

Miley Cyrus delila še več fotografij s poroke

5. Ula Ložar – Fridays - foto Adrijan Pregelj Njena.si

Tekmovalka EME že izdala videospot

bp

Kataya je najbolje plačana!

Kataya se v studiu tako zatopi v dogajanje v risanki, da se zgodi tudi, da popolnoma pozabi, da snema.

Kataya se v studiu tako zatopi v dogajanje v risanki, da se zgodi tudi, da popolnoma pozabi, da snema. Foto: Mare Vavpotič

Priljubljena pevka Kataya je v zadnjih letih svoj glas posodila mnogim risanim junakom, zanjo se grebejo številni sinhronizacijski studii, zato velja za najbolje plačano pri nas.

Vedno nasmejana pevka Kataya pravi, da se kot umetnica in artistka rada preizkuša na različnih področjih, eno najljubših pa ji je prav posojanje glasov risanim junakom. Bila je že Smrketa, čebelica Maja in številne druge junakinje. »Ponudba za sinhronizacijo risank je prišla spontano, jaz pa sem jo sprejela. To je bilo pred leti, od takrat pa sem posnela že nešteto vlog in oglasov,« je priznala Kataya, ki dodaja, da se v studiu včasih tako zatopi v dogajanje v risanki, da se zgodi tudi to, da popolnoma pozabi, da snema.

kataya risanka 1
Zaradi svojega glasu Kataya velja za najbolje plačano sinhronizatorko pri nas, nazadnje je delala skupaj z igralcem Rokom Kunavrom.
Mare Vavpotič

»Potem pa me tonski tehniki kregajo, zakaj ne sle­dim delu, saj me zanima, kako se bo risanka razpletla,« z glasnim smehom pove Kataya, ki sinhronizacije ne dojema kot delo. »Preprosto obožujem posojanje glasa, saj sem takrat dejan­sko lahko takšna, kot sem, glasna, razigrana, srčna, nežna in impulzivna,« še pove priljubljena pevka, ki na leto posname toliko različnih sinhronizacij, da velja za najbolj zaželeno in tudi najbolje plačano pri nas. Nazadnje je glas posodila novi Disneyjevi junakinji v animiranem filmu Vaiana: Iskanje bajeslovnega otoka in pri tem se je imela ponovno več kot odlično, saj ji je glavna junakinja pisana na kožo.

kataya risanka
Nazadnje je glas posodila glavni junakinji risanke Vaiana : Iskanje bajeslovnega otoka.
Mare Vavpotič