Andrea Massi Tina Maze športnik leta 2015 Odkrito.si

Andrea Massi je varuška, mala Anouk prava ...

luna-dekle Svet24.si

Tedenski horoskop: Luna nam bo v odnose prinesla ...

sanje Petisvet.si

Tako se bolezen najavi v sanjah!

FOTO1 otroški dodatek Svet24.si

Otroški dodatek, CSD in ministrstvo: kdo skriva, ...

šaban šaulić Svet24.si

VIDEO: Tečejo solze: oglasila se je družina ...

Liam, Miley Cyrsu Najstnica.si

Miley Cyrus delila še več fotografij s poroke

5. Ula Ložar – Fridays - foto Adrijan Pregelj Njena.si

Tekmovalka EME že izdala videospot

J.U.

Navihanke se predstavljajo v novi postavi!

Navihanke 2016

Navihanke 2016

Po tem, ko so se iz skupine poslovile prve članice Navihank Maša, Jasmina in Sonja smo čakali na novo zasedbo. Zdaj so tukaj.

Zadnje tedne se je na glasbeni sceni precej šepetalo o tem, da naj bi Navihanke, ki smo jih na glasbenem tržišču vajeni že 14 let razpadle, a to k sreči ni čisto res. Tri članice, ki so skupini pustile zares viden pečat so se odločile zapustiti zasedbo, Jasmina in Maša zaradi obveznosti s skupino M.J.A.V., Sonja pa zaradi službe.
V zasedbi Navihank sta tako od prej ostali Tanja in Tamara, ki sta se jima pred kratkim pridružile še Tina, Marjetka in Irena. Dokler dekleta niso bila pripravljena za skok na oder v novi postavi so jim seveda pomagale še prejšnje članice. Zdaj so uglašene, nadele so si tudi novo podobo, stopile pred foto objektive in se kar nekaj časa mudile v studiu, kjer so že posnele svojo prvo skladbo.
Kot avtorja glasbe in besedila sta moči združila Boštjan Konečnik in Navihanka Tanja Čretnik, Bojan Lugarič pa je poskrbel za aranžma. Naslov skladbe je "Mr. Perfect", kar v prevodu pomeni "Gospod popolni" in ne, to ne pomeni, da so dekleta zavila v drugo zvrst glasbe in začela ustvarjati v tujem jeziku za tuj trg. Skladba je razen teh dveh besed spisana v slovenščini, ritem je v stilu Navihank poskočen in tempo mladostno hiter. 
Da so dekleta resno zastavila svojo prenovljeno pot govori dejstvo, da za konec poletja napovedujejo že izid svojega novega albuma, do takrat pa bodo nabirala odrske kilometre po Sloveniji, Avstriji, Nemčiji in na Hrvaškem.


Navihanim puncam želimo vse dobro tudi iz veseljakovega uredništva!

Navihanke - Mr. Perfect