Andrea Massi Tina Maze športnik leta 2015 Odkrito.si

Andrea Massi je varuška, mala Anouk prava ...

luna-dekle Svet24.si

Tedenski horoskop: Luna nam bo v odnose prinesla ...

sanje Petisvet.si

Tako se bolezen najavi v sanjah!

FOTO1 otroški dodatek Svet24.si

Otroški dodatek, CSD in ministrstvo: kdo skriva, ...

šaban šaulić Svet24.si

VIDEO: Tečejo solze: oglasila se je družina ...

Liam, Miley Cyrsu Najstnica.si

Miley Cyrus delila še več fotografij s poroke

5. Ula Ložar – Fridays - foto Adrijan Pregelj Njena.si

Tekmovalka EME že izdala videospot

NOVI SPOMINI

Ansambel NOVI SPOMINI
Ansambel Novi spomini iz Dolenjske konca deluje že kar nekaj let, v aktualni zasedbi pa od leta 2006. Zasedbo sestavljajo harmonikar Klemen Hribar iz Bele Cerkve, pevec Jože Mikec iz Mokronoga ter brata Rok in Denis Barbo iz Mirne Peči. So štirje fantje, ki sestavljajo klasični trio s triglasnim, oziroma štiriglasnim fantovskim petjem. Po nekaj kadrovskih spremembah so ugotovili, da je to najboljša možna kombinacija, saj niso postali samo sodelavci, ampak tudi prijatelji, ki se veliko družijo, tudi ko ne nastopajo. 

Udeležili so se mnogih festivalov, kjer so se predstavili širni slovenski publiki, deležni pa so bili tudi mnogih nagrad.

Nastopajo na veselicah, porokah, obletnicah, maturantskih plesih, koncertih, torej vsepovsod kjer jih radi poslušajo. Vedno se prilagodijo družbi in vrsti nastopa. Nastopili so tudi že čez mejo, in sicer v Nemčiji ter Bosni in Hercegovini. Na leto naštejejo okrog 150 nastopov, na katerih se trudijo, da so polni mladostne energije in kvalitetno izvedeni. Zvesti so domači narodnozabavni glasbi, ki jim je na prvem mestu. Na nastopih pa je moč slišati tudi druge zvrsti glasbe.KONTAKTI:
  
GSM:
Jože Mikec - 031 845 686
E-mail: info@novispomini.si
Spletna stran: www.novispomini.si