Andrea Massi Tina Maze športnik leta 2015 Odkrito.si

Andrea Massi je varuška, mala Anouk prava ...

luna-dekle Svet24.si

Tedenski horoskop: Luna nam bo v odnose prinesla ...

sanje Petisvet.si

Tako se bolezen najavi v sanjah!

FOTO1 otroški dodatek Svet24.si

Otroški dodatek, CSD in ministrstvo: kdo skriva, ...

šaban šaulić Svet24.si

VIDEO: Tečejo solze: oglasila se je družina ...

Liam, Miley Cyrsu Najstnica.si

Miley Cyrus delila še več fotografij s poroke

5. Ula Ložar – Fridays - foto Adrijan Pregelj Njena.si

Tekmovalka EME že izdala videospot

T.V.

Alfi Nipič: 5. decembra bo natanko 55 let!

Alfi Nipič, Tanja Vidic Goršak

Alfi Nipič, Tanja Vidic Goršak

Alfi Nipič je vedno zanimiv sogovornik in njegovega obiska smo bili v studiu radia in tv Veseljak tudi tokrat zelo veseli.

Priljubljeni pevec je septembra praznoval 73. rojstni dan, vendar mu glas še vedno služi odlično. Povedal je, da je po lanski operaciji na srcu tudi zdravje odlično in da bo z veseljem zakorakal v mesec, ko ima največ dela. Silvestrski poljub bo v mesecu decembru spet prepeval skoraj vsak dan. Alfi je priznal, da se skladbe kljub temu ni naveličal, da pa bo letos najdaljšo noč v letu preživel na toplem. Ljudi bo namreč zabaval v enem od slovenskih termalnih zdravilišč.
Bliža pa se še ena pomembna obletnica: 5. decembra bo minilo natanko 55 let, odkar je prvič profesionalno stal na odru. To se je zgodilo v hotelu v Piranu in tam je Alfi nastopil tudi na 50. obletnico. Letos pa si bo na ta dan privoščil manjše slavje v družinskem krogu. Voditeljico Tanjo je tudi zanimalo, kolikokrat v 55 letih je Alfi na Silvestrovo stal na odru. Povedal je, da kar 53 krat, le 2x pa se je temu odpovedal zaradi določenih razlogov in užival na domačem kavču z ženo in sinovoma.