tic Odkrito.si

Pretresljivo: Čakal sem Tiča, a ga ni bilo

vinnie paul Svet24.si

Zgodaj, prezgodaj se je poslovil slavni bobnar

natalija_gros1 Svet24.si

Natalija Gros pušča preteklost za seboj

Prevale, Štefanov potok Svet24.si

FOTO: Voda zalivala objekte, veter odkrival strehe...

The Tonight Show ariana grande Najstnica.si

Pete Davidson potrdil zaroko z Ariano Grande

profimedia-0034991846 Petisvet

Kdaj nas mrtvi obiščejo v trenutku smrti?

dragic Njena.si

Goran Dragić pokazal drugačno fotografijo

T.V.

Alfi Nipič: 5. decembra bo natanko 55 let!

Alfi Nipič, Tanja Vidic Goršak

Alfi Nipič, Tanja Vidic Goršak

Alfi Nipič je vedno zanimiv sogovornik in njegovega obiska smo bili v studiu radia in tv Veseljak tudi tokrat zelo veseli.

Priljubljeni pevec je septembra praznoval 73. rojstni dan, vendar mu glas še vedno služi odlično. Povedal je, da je po lanski operaciji na srcu tudi zdravje odlično in da bo z veseljem zakorakal v mesec, ko ima največ dela. Silvestrski poljub bo v mesecu decembru spet prepeval skoraj vsak dan. Alfi je priznal, da se skladbe kljub temu ni naveličal, da pa bo letos najdaljšo noč v letu preživel na toplem. Ljudi bo namreč zabaval v enem od slovenskih termalnih zdravilišč.
Bliža pa se še ena pomembna obletnica: 5. decembra bo minilo natanko 55 let, odkar je prvič profesionalno stal na odru. To se je zgodilo v hotelu v Piranu in tam je Alfi nastopil tudi na 50. obletnico. Letos pa si bo na ta dan privoščil manjše slavje v družinskem krogu. Voditeljico Tanjo je tudi zanimalo, kolikokrat v 55 letih je Alfi na Silvestrovo stal na odru. Povedal je, da kar 53 krat, le 2x pa se je temu odpovedal zaradi določenih razlogov in užival na domačem kavču z ženo in sinovoma.