serbi Odkrito.si

"Kljub hudi bolezni v duši ostaja dobra stara ...

cernic Svet24.si

V spomin na Roka, ki bi danes dopolnil 22 let

Baba Vanga Zemlja Petisvet.si

Baba Vanga ni želela, da to pride na dan takoj!

brexit, eu, london Svet24.si

Vsesplošno razočaranje nad odločitvijo ...

horoskop Svet24.si

Horoskop za sredo, 16. januarja

Kim Kardashian Najstnica.si

Kim priznala, da pričakuje novega

Vid Valic Njena.si

Vid Valič spregovoril o materinem raku

J.U.

Vse je v redu, v studiu Radia Veseljak so M.J.A.V.

Skupina M.J.A.V. v studiu Radia Veseljak.

Skupina M.J.A.V. v studiu Radia Veseljak. Foto: M24

Vse je v redu je nova skladba zasedbe M.J.A.V., ki jo sestavlja skupina izkušenih glasbenic. Seveda so vse več kot v redu tudi za tiste, ki poslušajo zgolj z očmi.

Sončni studio Radia Veseljak  je še bolj zasijal ob prihodu izjemne ženske zasedbe M.J.A.V.. O tem, kako je sijal v taki družbi veseljak Mitja, pa niti ne bi izgubljali besed. Dekleta so prišla predstaviti prijetno poletno skladbo z optimističnim naslovom Vse je v redu, ki nosi lepo sporočilo vsem tistim, ki se na svoje polovice po nepotrebnem jezijo iz dneva v dan. Gre tako rekoč za hvalnico ženski moči, so se pošalili vsi skupaj.

Ugotovili so, da so del te moči tudi kuharske sposobnosti, ki jih dekleta seveda obvladajo, a jih niso pripravljene deliti vse vprek. Moški se mora izkazati pravijo, da si zasluži te ugodnosti. Za primer dobre prakse so si družno postavili izziv, kar določili so fante z imenom Ognjeni muzikanti, ki so jim postavile izziv očistiti njihove jeklene konjičke od znotraj in zunaj. "Če bodo to res storili, obljubimo, da tudi me dokažemo, da smo odlične kuharice. Skuhale jim bomo in jih postregle, tako da si bodo fantje to za vedno zapomnili." Ali bo iz te moke, kaj kruha, bomo seveda pridno spremljali tudi na portalu veseljak.si :)

Bravo dekleta, tako se dela!