balmoral 2 profi Odkrito.si

Šokantna novica o smrti princa Philipa

16-oliver dragojevic Svet24.si

To si je o Slovencih mislil Oliver Dragojević

tretje oko, akaša Petisvet

Akaški zapisi dostopni vsakemu, to je pot do njih

vodstvo UKC Svet24.si

Slovenski otroci umirajo, zdravniki pa se kregajo

vunjak dopust2 Svet24.si

FOTO: Dejan je vesel, da ga imajo za očetovega ...

Niall Horan in Hailee Steinfeld (1) Najstnica.si

Niall Horan in Hailee Steinfeld končno pokazala, ...

Petra_Kercmar_foto_Mankica_Kranjec Njena.si

Z njim na dopustu uživa Petra Krčmar

J.U.

Vse je v redu, v studiu Radia Veseljak so M.J.A.V.

Skupina M.J.A.V. v studiu Radia Veseljak.

Skupina M.J.A.V. v studiu Radia Veseljak. Foto: M24

Vse je v redu je nova skladba zasedbe M.J.A.V., ki jo sestavlja skupina izkušenih glasbenic. Seveda so vse več kot v redu tudi za tiste, ki poslušajo zgolj z očmi.

Sončni studio Radia Veseljak  je še bolj zasijal ob prihodu izjemne ženske zasedbe M.J.A.V.. O tem, kako je sijal v taki družbi veseljak Mitja, pa niti ne bi izgubljali besed. Dekleta so prišla predstaviti prijetno poletno skladbo z optimističnim naslovom Vse je v redu, ki nosi lepo sporočilo vsem tistim, ki se na svoje polovice po nepotrebnem jezijo iz dneva v dan. Gre tako rekoč za hvalnico ženski moči, so se pošalili vsi skupaj.

Ugotovili so, da so del te moči tudi kuharske sposobnosti, ki jih dekleta seveda obvladajo, a jih niso pripravljene deliti vse vprek. Moški se mora izkazati pravijo, da si zasluži te ugodnosti. Za primer dobre prakse so si družno postavili izziv, kar določili so fante z imenom Ognjeni muzikanti, ki so jim postavile izziv očistiti njihove jeklene konjičke od znotraj in zunaj. "Če bodo to res storili, obljubimo, da tudi me dokažemo, da smo odlične kuharice. Skuhale jim bomo in jih postregle, tako da si bodo fantje to za vedno zapomnili." Ali bo iz te moke, kaj kruha, bomo seveda pridno spremljali tudi na portalu veseljak.si :)

Bravo dekleta, tako se dela!