Tanja Žagar Odkrito.si

Ima Tanja Žagar najlepšega?

glasba 11 Svet24.si

Janov uspeh: dobil tožbo!

horoskop Svet24.si

Horoskop za soboto, 23. junija

Prevale, Štefanov potok Svet24.si

FOTO: Voda zalivala objekte, veter odkrival strehe...

The Tonight Show ariana grande Najstnica.si

Pete Davidson potrdil zaroko z Ariano Grande

profimedia-0034991846 Petisvet

Kdaj nas mrtvi obiščejo v trenutku smrti?

alenka kozolc gregurič 1 Njena.si

Slovenska igralka v boju z rakom in hudimi ...

J.U.

Vse je v redu, v studiu Radia Veseljak so M.J.A.V.

Skupina M.J.A.V. v studiu Radia Veseljak.

Skupina M.J.A.V. v studiu Radia Veseljak. Foto: M24

Vse je v redu je nova skladba zasedbe M.J.A.V., ki jo sestavlja skupina izkušenih glasbenic. Seveda so vse več kot v redu tudi za tiste, ki poslušajo zgolj z očmi.

Sončni studio Radia Veseljak  je še bolj zasijal ob prihodu izjemne ženske zasedbe M.J.A.V.. O tem, kako je sijal v taki družbi veseljak Mitja, pa niti ne bi izgubljali besed. Dekleta so prišla predstaviti prijetno poletno skladbo z optimističnim naslovom Vse je v redu, ki nosi lepo sporočilo vsem tistim, ki se na svoje polovice po nepotrebnem jezijo iz dneva v dan. Gre tako rekoč za hvalnico ženski moči, so se pošalili vsi skupaj.

Ugotovili so, da so del te moči tudi kuharske sposobnosti, ki jih dekleta seveda obvladajo, a jih niso pripravljene deliti vse vprek. Moški se mora izkazati pravijo, da si zasluži te ugodnosti. Za primer dobre prakse so si družno postavili izziv, kar določili so fante z imenom Ognjeni muzikanti, ki so jim postavile izziv očistiti njihove jeklene konjičke od znotraj in zunaj. "Če bodo to res storili, obljubimo, da tudi me dokažemo, da smo odlične kuharice. Skuhale jim bomo in jih postregle, tako da si bodo fantje to za vedno zapomnili." Ali bo iz te moke, kaj kruha, bomo seveda pridno spremljali tudi na portalu veseljak.si :)

Bravo dekleta, tako se dela!