IMG-3874 Odkrito.si

Kdo je njen skriti ljubimec?!

melania trump Svet24.si

Prva dama Melania želi iz Bele hiše napoditi ...

smrt1montazaJaka Koren Petisvet.si

Trije pogledi na smrt

melania trump Svet24.si

Prva dama Melania želi iz Bele hiše napoditi ...

princ charles_rojstni dan Svet24.si

FOTO: Princ z najdražjimi, mali George pa v ...

Miley Cyrus in Liam Hemsworth Najstnica.si

To je ostalo od hiše Miley Cyrus

darko klemen Njena.si

Huda poškodba Darka Klemna

J.U.

Veseljakom se je kolcalo!

Blaž Šenk, vodja Veselih svatov.

Blaž Šenk, vodja Veselih svatov. Foto: M24

Kako prideš do ideje, da napišeš skladbo o kolcanju in zakaj si na koncu še prepričan, da bo to uspešnica smo vprašali in izvedeli še več.

Blaž Šenk se je oglasil v studiu Radia Veseljak, tako rekoč na "zagovor" o tem kako ti sploh pride na misel, da napišeš skladbo o kolcanju. "Pravzaprav je na to idejo nekako prišla Urša Vlašič, ki se ji je zagotovo že kolcalo, saj smo zelo pritiskali nanjo, da nam napiše eno skladbo za katero smo osnovno vižo že imeli v glavah" je Janji zaupal Blaž, ko ga je radovedno spraševala o izjemni ideji za temo besedila.
  "Matjaž Vlašič je poskrbel, da je melodija postala izjemno spevna, potem pa se je k sreči odprlo tudi njegovi ženi Urši" še dodaja Blaž, ki je zelo zadovoljen z izdelkom, seveda pa je zrasel vsaj še za dodatnih nekaj centimetrov, ko so mu veseljaki natrosili informacije o priljubljenosti skladbe med poslušalci.

 In kaj naredi Blaž kadar se mu kolca? "Ponavadi spijem en kozarec piva, če le ni prezgodaj in to vedno pomaga." (smeh) Janjo je prepričal, da bo ob naslednji priložnosti tudi ona poskusila s tem receptom, saj je ugotovila, da zadrževanje diha ni najbolj uspešno. Bodo pa v tem poletju zagotovo še velikokrat zadrževali dih Veseli svatje, saj pogovorov o njih ne bo manjkalo. 

 Srečno na poti njihovi novi skladbi želi tudi portal www.veseljak.si.

VESELI SVATJE-SE TI KAJ KOLCA