tic Odkrito.si

Pretresljivo: Čakal sem Tiča, a ga ni bilo

horoskop-2 Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 24. junija

natalija_gros1 Svet24.si

Natalija Gros pušča preteklost za seboj

Prevale, Štefanov potok Svet24.si

FOTO: Voda zalivala objekte, veter odkrival strehe...

The Tonight Show ariana grande Najstnica.si

Pete Davidson potrdil zaroko z Ariano Grande

profimedia-0034991846 Petisvet

Kdaj nas mrtvi obiščejo v trenutku smrti?

dragic Njena.si

Goran Dragić pokazal drugačno fotografijo

J.U.

Veseljakom se je kolcalo!

Blaž Šenk, vodja Veselih svatov.

Blaž Šenk, vodja Veselih svatov. Foto: M24

Kako prideš do ideje, da napišeš skladbo o kolcanju in zakaj si na koncu še prepričan, da bo to uspešnica smo vprašali in izvedeli še več.

Blaž Šenk se je oglasil v studiu Radia Veseljak, tako rekoč na "zagovor" o tem kako ti sploh pride na misel, da napišeš skladbo o kolcanju. "Pravzaprav je na to idejo nekako prišla Urša Vlašič, ki se ji je zagotovo že kolcalo, saj smo zelo pritiskali nanjo, da nam napiše eno skladbo za katero smo osnovno vižo že imeli v glavah" je Janji zaupal Blaž, ko ga je radovedno spraševala o izjemni ideji za temo besedila.
  "Matjaž Vlašič je poskrbel, da je melodija postala izjemno spevna, potem pa se je k sreči odprlo tudi njegovi ženi Urši" še dodaja Blaž, ki je zelo zadovoljen z izdelkom, seveda pa je zrasel vsaj še za dodatnih nekaj centimetrov, ko so mu veseljaki natrosili informacije o priljubljenosti skladbe med poslušalci.

 In kaj naredi Blaž kadar se mu kolca? "Ponavadi spijem en kozarec piva, če le ni prezgodaj in to vedno pomaga." (smeh) Janjo je prepričal, da bo ob naslednji priložnosti tudi ona poskusila s tem receptom, saj je ugotovila, da zadrževanje diha ni najbolj uspešno. Bodo pa v tem poletju zagotovo še velikokrat zadrževali dih Veseli svatje, saj pogovorov o njih ne bo manjkalo. 

 Srečno na poti njihovi novi skladbi želi tudi portal www.veseljak.si.

VESELI SVATJE-SE TI KAJ KOLCA