gaber 2 Odkrito.si

Slovenski športnik tik po porodu ovekovečil ...

Andrej Nahtigal Svet24.si

Poslovil se je zvezdnik Usodnega vina

meghan markle-6 Svet24.si

Panika: objavljene gole fotografije Meghan Markle?...

volitve v rusiji, dvojno glasovanje Svet24.si

FOTO: Enojajčni dvojčki? Ne, zabaviščni park ...

Kendall Jenner Najstnica.si

Kendall Jenner ima kar tri tatuje!

ales prej in potem Njena.si

Aleš danes neprepoznaven: shujšal je skoraj 100 ...

Burak Özçivit poroka Njena.si

Burak o govoricah: Se ločuje ali bo postal očka?

J.U.

Veseljakom se je kolcalo!

Blaž Šenk, vodja Veselih svatov.

Blaž Šenk, vodja Veselih svatov. Foto: M24

Kako prideš do ideje, da napišeš skladbo o kolcanju in zakaj si na koncu še prepričan, da bo to uspešnica smo vprašali in izvedeli še več.

Blaž Šenk se je oglasil v studiu Radia Veseljak, tako rekoč na "zagovor" o tem kako ti sploh pride na misel, da napišeš skladbo o kolcanju. "Pravzaprav je na to idejo nekako prišla Urša Vlašič, ki se ji je zagotovo že kolcalo, saj smo zelo pritiskali nanjo, da nam napiše eno skladbo za katero smo osnovno vižo že imeli v glavah" je Janji zaupal Blaž, ko ga je radovedno spraševala o izjemni ideji za temo besedila.
  "Matjaž Vlašič je poskrbel, da je melodija postala izjemno spevna, potem pa se je k sreči odprlo tudi njegovi ženi Urši" še dodaja Blaž, ki je zelo zadovoljen z izdelkom, seveda pa je zrasel vsaj še za dodatnih nekaj centimetrov, ko so mu veseljaki natrosili informacije o priljubljenosti skladbe med poslušalci.

 In kaj naredi Blaž kadar se mu kolca? "Ponavadi spijem en kozarec piva, če le ni prezgodaj in to vedno pomaga." (smeh) Janjo je prepričal, da bo ob naslednji priložnosti tudi ona poskusila s tem receptom, saj je ugotovila, da zadrževanje diha ni najbolj uspešno. Bodo pa v tem poletju zagotovo še velikokrat zadrževali dih Veseli svatje, saj pogovorov o njih ne bo manjkalo. 

 Srečno na poti njihovi novi skladbi želi tudi portal www.veseljak.si.

VESELI SVATJE-SE TI KAJ KOLCA