mojca horvat Odkrito.si

Mojca Horvat si je podarila novo jadrnico!

meghan markle Svet24.si

FOTO: Meghan Markle ne more več skriti trebuščka

Ženska Petisvet.si

Umreti mora ženska, ki je nosila vsa ta bremena

prometna nesreča, čevelj Svet24.si

V Izoli na prehodu za pešce zbil 13-letnico

Inja Zalta - No Help 1 Svet24.si

Inja Zalta očarala znano romunsko pevko Inno

Ariana Grande Najstnica.si

Ariana Grande končno razveselila oboževalce

kmetija3-22cm Njena.si

Luksuz na kmetiji zgolj past za tekmovalce?

T.V.

Klavžar še ni rekel zadnje

Klepetamo z muzikanti: na Radiu Veseljak v ponedeljek 16. februarja ob 22.00

Pred kratkim nas je na radiu in televiziji Veseljak obiskal priznan glasbenik Brane Klavžar. O načrtih, hobijih in ustvarjanju, boste več izvedeli v oddaji Klepetamo z muzikanti.

Oddaja Klepetamo z muzikanti:
Na Radiu Veseljak: v ponedeljek 16. februarja ob 22.00
Na TV Veseljak: v ponedeljek 16. februarja ob 20.00

Brane Klavžar, ki se je leta 2011 ob 30-letnici ansambla poslovil od aktivnega igranja  je eden tistih harmonikarjev samoukov, ki je prstno tehniko razvil skoraj do popolnosti. Harmoniko je začel igrati skoraj po naključju. Njegov oče je bil znani ljudski godec, ki je veliko igral na ohcetih. Nekoč je poučeval učenca, ki mu nikakor ni šla v glavo melodija "Na planincah". Branko je prvič vzel v roke harmoniko in se melodijo naučil takoj. Od tistega časa je postala harmonika njegova zvesta spremljevalka. Čeprav v njegovem sorodstvu ni bilo "družinskih muzikantov", so vsi radi prepevali in imeli izreden posluh. Vse to je Branko prinesel v genih s seboj na svet, melodijam dodajal svojo dušo in nastale so nepozabne viže: "Jesen ihti", "Mamina ruta", "Zaradi pesmi", ...  Nekaj njegovih najlepših viž je pred kratkim dobilo tudi novo podobo. Jože Škorjanc in Franc Kompare sta jih priredila v zabavno verzijo, to pa ne pomeni da bodo odslej nastajale le še priredbe briljantnih Klavžarjevih melodij. Brane še ni rekel zadnje, saj si je ob poplavi ponavljajočih se melodij zadal, da dokaže sebi in drugim, da se še vedno da spisati kaj novega, drugačnega. 
S staro zasedbo in novo pevko Tino Bohak se je že podal v studio in  posnel štiri nove skladbe, ki jih že lahko slišite na nekaterih radijskih postajah. Na radiu Veseljak pa je pred dnevi pojasnil, da to ne pomeni, da bo ansambel spet deloval tako kot prej. Trenutno ga  to ne zanima, uživajo le v ustvarjanju in občasnem druženju, ki vsem seveda še kako dobro dene. Torej, veliko dobrega in ustvarjalnega druženja mu privoščimo tudi v prihodnje.