bukovec_brigita1 (1) Odkrito.si

Skrivnostna poroka Brigite Bukovec v tujini

ema 2019_zala kralj_gašper šantl Svet24.si

Kaj pravita zmagovalca Eme o grdih besedah besedah...

Horoskop Petisvet.si

Horoskop od 18.2. do 24.2.2019

denar, prihranki, varčevanje, evri, kalkulator Svet24.si

Ljubljančani, življenje bo še dražje: dražja ...

Ljubezen po domace20 Svet24.si

Kmetje in kmetica spet iščejo ljubezen

grammy10 Najstnica.si

Slavna raperka popolnoma drugačna

Isaac Palma in žena Patricija Njena.si

Žena Isaaca Palme končno pokazala trebušček

Ogrevanje za Polkafest se je začelo!

Veselko in Polonca sta zabavala tudi otroke.

Veselko in Polonca sta zabavala tudi otroke. Foto: Sašo Švigelj

Za nami je prva Polkafest turneja za ogrevanje na največji dogodek za podiranje svetovnega rekorda v plesanju polke.

Pred kratkim se je v Planetu Tuš Celje odvila zabava z glasbenimi gosti in številnimi presenečenji. Na odru so nastopili Pajdaši in Trio Šubic, program pa je dodatno popestrila folklorna skupina Kobula KD Petrovče s svojo postavitvijo. Najmlajši so se zabavali v otroškem kotičku, kjer so okušali slastne Oki Doki skute in jogurte Zelenih Dolin. Na voljo so bile tudi številne degustacije slovenskih dobrot s podeželja in posebna zelena svetovalnica.

Narodnozabavni ritmi v Planet Tuš Celje

Obiskovalce Planeta Tuš Celje je najprej pozdravil voditelj dogodka Žiga Deršek, nato pa je glasba ansamblov Pajdaši in Tria Šubic preplavila prostore Planeta Tuš.

IMG-7483.JPG

Folklorna skupina Kobula KD Petrovče, ki s svojimi dejavnostmi, kot sta ples in ljudsko petje ohranja slovensko ljudsko izročilo, je še dodatno razgrela obiskovalce in poskrbela za nepozabno vzdušje. Pajdaši pa so prisotne razvajali z njihovimi največjimi uspešnicami z albumov Košček sreče, Otroški nasmeh in Le srcu je treba verjeti.

Otroški smeh in številne degustacije

polkafest, polkafest turneja
Najmlajši so se posladkali z dobrotami Oki Doki Zelenih Dolin.
Sašo Švigelj

Otroci so se družili v otroškem kotičku, z velikim veseljem pa so poskusili tudi mlečne izdelke Oki Doki, blagovne znamke Zelene doline. Družbo sta otrokom delala vedno razigrana Veselko in Polonca ter poskrbela za široke nasmeške.
Obiskovalci so se posladkali tudi ob slastnem praženem krompirju znamke Polonca, ki ga lahko kupite v Tuševih centrih. Med poslušanjem priljubljenih melodij pa so okušali še ostale dobrote s podeželja, ki jih prav tako najdete v Tuševih centrih.

FOTKE-21.JPG
Skupina Trio Šubic je poskrbela za odlično razpoloženje.
Sašo Švigelj

V Zeleni svetovalnici so potekala izobraževanja za čim boljšo sonaravno pridelavo hrane. Prisotni so se spoznali s sadikami maline Polka, združenih pod blagovno znamko Slovensko s podeželja.
Na stojnicah Čevljarstva Štajnar so si obiskovalci lahko ogledovali narodne noše in izvedeli vse o tem kako nastanejo, kakšen material se uporablja pri izdelavi, koliko časa nastaja ena in še in še.
Polkafest turneje po Sloveniji

DSC00107.jpg
Člani folklorne skupine Kobula KD Petrovče so navdušili v Planetu TUŠ v Celju.
Sašo Švigelj

Del nepozabne zabave ste lahko tudi vi. Naslednje Polkafest turneje za ogrevanje na največji dogodek za podiranje svetovnega rekorda v plesanju polke Polkafest 2018, se bodo odvile v TUŠ centrih po Sloveniji ob sobotah med 10. in 12. uro.

to soboto 7. aprila bomo z vami v PLANETU TUŠ MARIBOR
14. april - PLANET TUŠ KRANJ
21. april - TUŠ BTC LJUBLJANA
28. april - PLANET TUŠ NOVO MESTO

POLKAFEST 2018: Zabava, ki se bo vpisala v zgodovino

V starem mestnem jedru Celje pa bomo v nedeljo, 13. maja 2018 podirali svetovni rekord v plesanju polke na največji zabavi Polkafest. Pridružite se nam in bodite del nepozabnega dogodka tudi vi!
Na Polkafestu se nam bodo pridružile tudi številne priljubljene narodnozabavne skupine: Modrijani, Ansambel Stil, Ansambel Spev, Veseli svatje, Ansambel Roka Žlindre, Čuki, Malibu in drugi.

FB DOGODEK POLKAFEST.png

PRISKRBITE SI VSTOPNICO ZA POLKAFEST ŽE DANES!

Vstopnice so že na voljo v vašem najbližjem TUŠ centru. Za vso dogajanje je vstopnica za člane TUŠ KLUBA na voljo ZA SAMO 9,90 €, redna cena vstopnice pa znaša 11,90 €.

Vstop z narodno nošo ali ljudskimi oblačili je brezplačen, prijave pa sprejemamo na elektronskem naslovu: polkafest@media24.si.

Več na polkafest.si.