tic Odkrito.si

Pretresljivo: Čakal sem Tiča, a ga ni bilo

horoskop-2 Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 24. junija

natalija_gros1 Svet24.si

Natalija Gros pušča preteklost za seboj

Prevale, Štefanov potok Svet24.si

FOTO: Voda zalivala objekte, veter odkrival strehe...

The Tonight Show ariana grande Najstnica.si

Pete Davidson potrdil zaroko z Ariano Grande

profimedia-0034991846 Petisvet

Kdaj nas mrtvi obiščejo v trenutku smrti?

dragic Njena.si

Goran Dragić pokazal drugačno fotografijo

J.U.

Katrca Klavdija in Mitja Veseljak sta imela izmenjavo

Klavdija je bila zelo vesela tortice, ki so ji jo pripravili veseljaki.

Klavdija je bila zelo vesela tortice, ki so ji jo pripravili veseljaki.

Skupina Katrca ta teden praznuje 10. rojstni dan. Veseljaki so Klavdijo presenetili s torto, Klavdija pa jim je presenečenje takoj vrnila.

Natanko na 10. rojstni dan, 16. septembra se je Klavdija Winder oglasila veseljakom, da jih malo pocrklja s sladkarijami, a sta jo voditelja Mitja in Janja hitro obdarila nazaj. Pripravila sta ji "hitro" tortico s svečkami, katere se je zelo razveselila, čeprav jo lahko le od daleč opazuje. Pred leti so ji  namreč odkrili celiakijo, zaradi katere je Klavdija na večni dieti in ni možnosti, da bi se kdaj zredila. 
 Klavdija je veseljakom zaupala tudi, da skoraj na isti dan praznuje tudi obletnico poroke. Njen mož je Izi Pantner, član Skupine Katrca in avtor skladb po katerih skupino poznamo. Da bi se v studiu Radia Veseljak počutila še bolj domače, sta jo oblekla v veseljakovo majico v zameno za katero sta iztržila kar dve njihovi za poslušalce. 
Poslušalcem Katrca obljublja tudi veliko zabavo ob 10. rojstnem dnevu, ki bo junija prihodnje leto, do takrat pa imajo namen posneti tudi novo zgoščenko, del katere bo zagotovo tudi njihova najnovejša Supermen.